23 september 2024

Oktober woonmaand: trends voor je huis

Oktober woonmaand komt er weer aan en daarmee de tijd om je woonkamer een frisse update te geven. Tijdens de koude en donkere periode zijn we allemaal op zoek naar warmte en gezelligheid. Met de Vrijstad Culemborgpas haal je het knusse gevoel in huis. Hier zijn drie trends om jouw interieur net dat beetje extra te geven.

Textuur als eyecatcher

In het najaar draait het allemaal om texturen. Zachte, aaibare materialen zoals fluweel, wol en teddy maken elk interieur knus en uitnodigend. Bij Stoffenhuis Langhorst heb je oneindig veel keuze als het gaat om stoffen. Ideaal om zelf een kussen te maken of een poefje te bekleden, op maat en perfect passend bij jouw woonkamer.

Kleuren van het najaar

Overal waar je kijkt, zie je weer typische najaarskleuren als mosterdgeel, diepbruin en warm oranje. Deze kleuren brengen een knusse sfeer in huis en sluiten aan bij de overgang naar de koudere dagen.

De makkelijkste manier om deze kleuren toe te voegen aan je interieur, is misschien wel met een bos bloemen. Haal een prachtig boeket bij Bloembinderij De Vier Hoeken voor die heerlijke najaarssfeer. Combineer het eens met een vaas in warme metallics zoals goud, koper of brons voor een extra vleugje luxe.

Sfeerverlichting

Met de korte dagen mag goede verlichting niet ontbreken. Van een sfeervol diner aan tafel tot een goed boek lezen op de bank, de juiste verlichting past zich aan elke gelegenheid aan. Een design lamp kan een prachtig statement zijn in je interieur. Maar het bolletje wat je erin stopt, is minstens zo belangrijk.

Loop eens binnen bij Electro World Brenkman en ontdek de mogelijkheden op het gebied van slimme verlichting. Denk aan dimmers, multicolor lampen en instelbare programma’s zodat jouw huis verlicht wordt op de manier waarop jij dat wilt en op het moment waarop jij dat wilt. Zo hoef je nooit meer in het donker thuis te komen.

Oktober woonmaand acties

Voor woonwinkels is oktober woonmaand de perfecte maand om mooie aanbiedingen en hun nieuwste collecties te delen. Houd je favoriete winkels dus goed in de gaten! Als je toch iets nieuws wilt in je huis, is dit het moment. Vergeet je Vrijstad Culemborgpas niet.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

back to school kantoorartikelen

Back to school: ben je al voorbereid op het nieuwe schooljaar?

Back to school en terug naar werk. De zomervakantie zit er alweer (bijna) op en we moeten met z’n allen aan de bak. Het zal vast even wennen zijn. Ga op tijd naar bed, want de wekker gaat een stuk vroeger dan je zou willen. Maak je lunch de avond van tevoren klaar, want de

valentijnsdag cheers

Cadeautips voor Valentijnsdag

Vier de liefde op 14 februari! Of dit nu je tiende Valentijnsdag met je partner is of de eerste met een nieuwe liefde, dit is de dag waarop je jouw liefde extra laat blijken. En voor alle stille aanbidders: durf jij vandaag eindelijk je hart te luchten bij de persoon op wie je een oogje

Vrouw leert kind muziekinstrument spelen

Goede voornemens: de Vrijstad Culemborg-editie

Ongeveer 4000 jaar geleden, in de tijd van de Babyloniërs, ontstond de traditie van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Toen de Babyloniërs het nieuwe jaar vierden, legden zij geloften af aan de goden, zoals alle schulden afbetalen of geleende voorwerpen teruggeven. In de loop van de jaren is de traditie een beetje veranderd. Nu