Het leukste

lokale kerstcadeau

Kies voor een lokaal kerstcadeau

Het einde van het jaar is een mooi moment om je waardering te tonen voor medewerkers en relaties. Ook tijdens de feestdagen is de cadeaukaart, naast het standaard kerstpakket, een populair kerstgeschenk. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past. Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

De Vrijstad Culemborgpas als kerstcadeau is een sympathiek alternatief voor al die landelijke cadeaukaarten. Hiermee steun je jouw mede-ondernemers in de regio en de lokale economie.

De Vrijstad Culemborgpas wordt bij voorkeur fysiek in de winkels gebruikt. Kun je het daar echt niet vinden dan is de cadeaukaart nu ook online te besteden in de keuzecadeau webshop.
 

De Vrijstad Culemborgpas is een lokale beleving

Gezellig boodschappen doen bij de ambachtelijke kaasboer of slager inclusief gezellig babbeltje. Die goede wijn uitzoeken bij de wijnkoperij die jou precies kan vertellen welke het beste past bij het kerstdiner. En dat prachtige kerstbloesje shoppen bij die damesmodezaak waar ze altijd zo goed adviseren. Of gewoon lekker dineren bij dat te gekke restaurantje om de hoek. Tegelijkertijd steun je de ondernemers die jouw regio zo leuk maken.

Lokaal heeft het allemaal!

Op dit moment kun je met de Vrijstad Culemborgpas al terecht bij ruim 50 verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. 

Kortom: Er is voor elk wat wils.

Vrijstad Culemborgpas cadeaux a la carte
vrijstad culemborgpas_cadeaux a la carte

Nog meer keuze met Cadeaux à la Carte

Voor nog meer keuzevrijheid combineer je de Vrijstad Culemborgpas met Cadeaux à la Carte. Dit online keuzecadeau biedt een ruim aanbod voor de muziekliefhebber, de keukenprins(es) en de klusser. Maar ook voor de wereldreiziger, de sportieveling en die collega met groene vingers.

Met het keuzecadeau kom je in een webshop terecht waar je de Vrijstad Culemborgpas kunt verzilveren. Perfect voor je werknemers die niet in (de buurt van) Culemborg wonen. Zij kunnen online hun eigen cadeau uitkiezen. Er is keuze uit leuke persoonlijke cadeaus, activiteiten, uitjes tot aan goede doelen. 

Het online assortiment van Cadeaux à la Carte is de perfecte aanvulling op het lokale aanbod van de Vrijstad Culemborgpas. Met één cadeaukaart kunnen ontvangers terecht bij plaatselijke ondernemers én in de webshop. Het ultieme keuzecadeau.

Meer informatie over het lokale kerstcadeau

Vul hieronder jouw gegevens in en wij zullen contact met je opnemen. Wij zullen je meer vertellen over het kerstcadeau en het keuzecadeau.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijstad Culemborgpas bestellen?

Vragen of meer informatie?

Ons serviceteam staat voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.