Het leukste

lokale kerstcadeau

Kies voor een lokaal kerstcadeau

Ook tijdens de feestdagen is de cadeaukaart, naast het standaard kerstpakket, een populair kerstgeschenk. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past.

De Vrijstad Culemborgpas als kerstcadeau is een sympathiek alternatief voor al die landelijke cadeaukaarten. Hiermee steun je jouw mede-ondernemers in de regio en de lokale economie.
Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

Bestel voor maandag 19 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat de Vrijstad Culemborgpassen uiterlijk 21 december verstuurd worden.

Stuur mij een gratis lokale cadeaukaart

Ontvang gratis een test Vrijstad Culemborgpas inclusief cadeauverpakking om te bekijken of dit een leuk cadeau is voor jouw werknemers! Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Bestel voor maandag 19 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat de Vrijstad Culemborgpassen uiterlijk 21 december verstuurd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

De Vrijstad Culemborgpas een lokale beleving

Gezellig boodschappen doen bij de ambachtelijke kaasboer of slager inclusief gezellig babbeltje. Die goede wijn uitzoeken bij de wijnkoperij die jou precies kan vertellen welke het beste past bij het kerstdiner. En dat prachtige kerstbloesje shoppen bij die damesmodezaak waar ze altijd zo goed adviseren. Of gewoon lekker dineren bij dat te gekke restaurantje om de hoek. Lokaal heeft het allemaal!  

Op dit moment kun je met de Vrijstad Culemborgpas terecht bij heel veel verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. Er is echt voor ieder wat wils. 

Onder andere te besteden bij:

  • Culemborgse Mannen
  • Boekhandel Tomey
  • Fashion Whouse
  • Heykoop bloemisten
  • Zas & Fratsen

Met de Vrijstad Culemborgpas:

  • heb je veel keuze om lokaal te shoppen, eten & drinken, sporten of ontspannen
  • steun je automatisch een lokaal goed doel
  • krijg je extra voordeel bij bepaalde aangesloten lokale ondernemers
  • maak je kans op leuke verrassingen

De Vrijstad Culemborgpas kan in één keer worden besteed bij één van de aangesloten lokale ondernemers of op verschillende momenten bij diverse aangesloten winkels, horeca of wellness. Met de lokale cadeaukaart kun je dus zelf kiezen en genieten.

Toch direct online kopen?

Vragen of meer informatie?

Ons serviceteam staat voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.