18 januari 2024

Cadeautips voor Valentijnsdag

Vier de liefde op 14 februari! Of dit nu je tiende Valentijnsdag met je partner is of de eerste met een nieuwe liefde, dit is de dag waarop je jouw liefde extra laat blijken. En voor alle stille aanbidders: durf jij vandaag eindelijk je hart te luchten bij de persoon op wie je een oogje hebt?

Recht uit het hart

Geen Valentijnsdag zonder valentijnskaart. Als je eenmaal de perfecte grappige, lieve, mooie of romantische kaart hebt gevonden bij Primera Culemborg, is het tijd om de juiste woorden te vinden. Schrijf op de kaart bijvoorbeeld een leuke herinnering of de reden waarom je zo gek bent op jouw valentijn. Spreek vanuit het hart, dan komt het vanzelf goed!

Zeg het met een cadeau

Als jouw liefde niet in woorden uit te drukken is, dan zeg je het toch met een cadeau? Deze drie cadeaus zijn op Valentijnsdag altijd een schot in de roos:

Bloemen

Rode rozen zijn het universele teken van de liefde en ze vliegen dan ook de deur uit op 14 februari. Hoewel ze prachtig zijn, is echte liefde weten wat de favoriete bloem van je lief is. En daar een mooie bos van halen!

Sieraden

Sieraden met hartjes, gegraveerde sieraden, sieraden met een infinity-teken of klassieke, tijdloze sieraden. Een sieraad heeft vaak een bijzondere betekenis en dat maakt het perfect voor Valentijnsdag.

Parfum

Een lekker luchtje is een cadeautje waar je lang plezier van hebt. Bovendien koppelen we fijne geuren aan goede herinneringen. Dus telkens als je valentijn de parfum gebruikt, worden jullie herinnerd aan die romantische Valentijnsdag.

Liefde gaat door de maag

Iedereen weet dat liefde door de maag gaat. Niet voor niets hebben chocolatiers en patissiers het altijd extra druk rond Valentijnsdag. Ook in de restaurants van Culemborg kun je rekenen op een romantische sfeer.

Valentijnsdag commercieel?

De dag van de liefde: misschien vind je het een commerciële feestdag. Maar wie houdt er nou niet van om cadeautjes te krijgen? Een bosje bloemen, een etentje of wat lieve woorden op een kaart zijn mooie manieren om te laten zien dat je aan iemand denkt. Op Valentijnsdag of welke dag dan ook.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Vrouw leert kind muziekinstrument spelen

Goede voornemens: de Vrijstad Culemborg-editie

Ongeveer 4000 jaar geleden, in de tijd van de Babyloniërs, ontstond de traditie van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Toen de Babyloniërs het nieuwe jaar vierden, legden zij geloften af aan de goden, zoals alle schulden afbetalen of geleende voorwerpen teruggeven. In de loop van de jaren is de traditie een beetje veranderd. Nu

vrijstad culemborgpas_cadeaux a la carte

Verras deze kerst met de Vrijstad Culemborgpas

In de decembermaand hebben we het allemaal druk met feestjes, borrels, etentjes en de voorbereidingen daarvoor. En dan moeten er ook nog cadeautjes worden gekocht! Heb je al aan de Vrijstad Culemborgpas gedacht? Cadeaukaarten zijn ontzettend populair om te geven én om te krijgen. Je hebt dit cadeau relatief snel geregeld en als ontvanger is

Sinterklaas kleurplaat

De gezelligste tijd van het jaar is hier! Om het Sinterklaas-feest nog leuker te maken, hebben wij een bijzondere kleurplaat gemaakt die je gratis kunt downloaden. En niet alleen Sinterklaas staat op deze kleurplaat, maar ook Culemborg komt erop voor. Herken jij het Culemborgse gebouw? Heb je zin in een creatieve middag in Sinterklaas-sfeer? Verzamel