14 augustus 2023

Back to school: ben je al voorbereid op het nieuwe schooljaar?

Back to school en terug naar werk. De zomervakantie zit er alweer op en we moeten met z’n allen aan de bak. Het zal vast even wennen zijn. Ga op tijd naar bed, want de wekker gaat een stuk vroeger dan je zou willen. Maak je lunch de avond van tevoren klaar, want de eerste ochtend kom je altijd tijd tekort. En als je dan toch bezig bent, kun je net zo goed meteen je tas inpakken. Agenda, notitieblokken, pennen, heb jij alles al in huis om je eerste dag goed te beginnen?

Back to school-campus HEMA Culemborg

De meest uitgebreide collectie schoolspullen en kantoorartikelen vind je natuurlijk bij jouw HEMA in Culemborg. Niet alleen agenda’s, schriften en kaftpapier maar ook andere onmisbare items zoals rugzakken, rekenmachines en linialen haal je hier allemaal.

Saai wordt jouw school- of werkdag zeker niet dankzij de leuke back to school-collecties. Er zit voor iedereen wel iets tussen. Als je wel van een tropisch sfeertje houdt, koop je een leuke laptophoes met palmbomen, olifantenetui en tropische pennenset. Is Donald Duck meer jouw ding? De grappige eend staat bij HEMA op kaftpapier, etuis, etiketstickers en schriften.

Meer kantoorartikelen bij Primera Culemborg

Ook Primera Culemborg heeft het back to school-assortiment klaarliggen in de winkel. Naast een ruim assortiment agenda’s en kalenders vind je hier veel andere handige artikelen om weer aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld ook aan printerpapier en inktcartridges voor het geval je thuis verslagen, werkstukken of andere documenten moet printen.

Primera Culemborg kantoor artikelen pennen schriften papier

Lezen voor de lijst met Boekhandel Tomey

Ga jij dit jaar lezen voor de lijst? Je krijgt vast wat tips op school, maar je kunt natuurlijk ook de hulp van je lokale boekhandel inschakelen. Boekhandel Tomey heeft een uitgebreide literatuurcollectie waarin je zelf lekker kunt rondsnuffelen. En natuurlijk kun je altijd iemand om advies vragen. Goed boek gevonden? Als jij nu al begint met lezen, lig je al voor nog voordat de eerste schooldag is begonnen. Een betere start bestaat niet!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Vakantiechecklist: goed voorbereid op reis

Na maanden wachten is het eindelijk zover: zomervakantie! Zon, zee, strand… maar eerst je koffer inpakken. Alleen al bij het idee van op vakantie gaan, krijg je een geluksgevoel. Maar inpakken is voor veel vakantiegangers toch een stressmoment. Wat moet er mee, past het allemaal wel in de koffer, ben ik echt niets vergeten? Daarom

Vaderdag vader en zoon

5 tips voor Vaderdag

Heb jij al een cadeau om je vader, schoonvader, stiefvader, grootvader of andere soort vader mee te verrassen op Vaderdag? De dag waarop we vaders in het zonnetje zetten, valt dit jaar op 18 juni en voor je het weet, is het alweer zover. Wij helpen je graag met tips en inspiratie voor het perfecte

Moederdag moeder en dochter

3 redenen waarom de Vrijstad Culemborgpas het perfecte cadeau voor Moederdag is

Heb jij ook zo’n moeder die altijd voor je klaarstaat, een luisterend oor biedt en je door dik en dun steunt? Zondag 14 mei is Moederdag: het perfecte moment om je moeder te verwennen met een cadeautje. En de belangrijkste vrouw in jouw leven verdient natuurlijk een speciaal cadeau. Geef haar dit jaar daarom de