14 augustus 2023

Back to school: ben je al voorbereid op het nieuwe schooljaar?

Back to school en terug naar werk. De zomervakantie zit er alweer op en we moeten met z’n allen aan de bak. Het zal vast even wennen zijn. Ga op tijd naar bed, want de wekker gaat een stuk vroeger dan je zou willen. Maak je lunch de avond van tevoren klaar, want de eerste ochtend kom je altijd tijd tekort. En als je dan toch bezig bent, kun je net zo goed meteen je tas inpakken. Agenda, notitieblokken, pennen, heb jij alles al in huis om je eerste dag goed te beginnen?

Back to school-campus HEMA Culemborg

De meest uitgebreide collectie schoolspullen en kantoorartikelen vind je natuurlijk bij jouw HEMA in Culemborg. Niet alleen agenda’s, schriften en kaftpapier maar ook andere onmisbare items zoals rugzakken, rekenmachines en linialen haal je hier allemaal.

Saai wordt jouw school- of werkdag zeker niet dankzij de leuke back to school-collecties. Er zit voor iedereen wel iets tussen. Als je wel van een tropisch sfeertje houdt, koop je een leuke laptophoes met palmbomen, olifantenetui en tropische pennenset. Is Donald Duck meer jouw ding? De grappige eend staat bij HEMA op kaftpapier, etuis, etiketstickers en schriften.

Meer kantoorartikelen bij Primera Culemborg

Ook Primera Culemborg heeft het back to school-assortiment klaarliggen in de winkel. Naast een ruim assortiment agenda’s en kalenders vind je hier veel andere handige artikelen om weer aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld ook aan printerpapier en inktcartridges voor het geval je thuis verslagen, werkstukken of andere documenten moet printen.

Primera Culemborg kantoor artikelen pennen schriften papier

Lezen voor de lijst met Boekhandel Tomey

Ga jij dit jaar lezen voor de lijst? Je krijgt vast wat tips op school, maar je kunt natuurlijk ook de hulp van je lokale boekhandel inschakelen. Boekhandel Tomey heeft een uitgebreide literatuurcollectie waarin je zelf lekker kunt rondsnuffelen. En natuurlijk kun je altijd iemand om advies vragen. Goed boek gevonden? Als jij nu al begint met lezen, lig je al voor nog voordat de eerste schooldag is begonnen. Een betere start bestaat niet!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

valentijnsdag cheers

Cadeautips voor Valentijnsdag

Vier de liefde op 14 februari! Of dit nu je tiende Valentijnsdag met je partner is of de eerste met een nieuwe liefde, dit is de dag waarop je jouw liefde extra laat blijken. En voor alle stille aanbidders: durf jij vandaag eindelijk je hart te luchten bij de persoon op wie je een oogje

Vrouw leert kind muziekinstrument spelen

Goede voornemens: de Vrijstad Culemborg-editie

Ongeveer 4000 jaar geleden, in de tijd van de Babyloniërs, ontstond de traditie van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Toen de Babyloniërs het nieuwe jaar vierden, legden zij geloften af aan de goden, zoals alle schulden afbetalen of geleende voorwerpen teruggeven. In de loop van de jaren is de traditie een beetje veranderd. Nu

vrijstad culemborgpas_cadeaux a la carte

Verras deze kerst met de Vrijstad Culemborgpas

In de decembermaand hebben we het allemaal druk met feestjes, borrels, etentjes en de voorbereidingen daarvoor. En dan moeten er ook nog cadeautjes worden gekocht! Heb je al aan de Vrijstad Culemborgpas gedacht? Cadeaukaarten zijn ontzettend populair om te geven én om te krijgen. Je hebt dit cadeau relatief snel geregeld en als ontvanger is