27 juni 2024

Shoppingroute: Op wereldreis door Culemborg

Hoezo ver reizen om de wereld te ontdekken? In je eigen buurt ligt een wereld aan ervaringen op je te wachten. Deze shoppingroute neemt je mee naar verschillende stops met internationale verhalen, smaken en cadeaus. En je hoeft er Culemborg niet eens voor te verlaten.

📍4 stops 🥾750 meter 🕒10 min

Wereldwinkel Culemborg

📍Het Jach 34

Laat je verrassen door wereldse cadeaus en accessoires bij Wereldwinkel Culemborg. Hier vind je sieraden en sjaals uit verre landen, kookboeken en lekkernijen uit internationale keukens, en kleding en kunstwerken uit allerlei culturen. Met je aankopen steun je bovendien de veelal kleine producenten van over de hele wereld.

Wereldwinkel Culemborg ➡️

boeken kasten vol met boeken

Boekhandel Tomey

📍Markt 8

Ook in je hoofd kun je een hele reis maken. Een goed verhaal neemt je mee naar een ander land, een ander tijdperk of een andere fantasiewereld. Of ben je misschien op zoek naar reisboeken om je volgende vakantie te plannen? Boekhandel Tomey heeft voor ieder wat wils.

Boekhandel Tomey ➡️

Bakker Bart

📍Markt 6

Al dat reizen maakt hongerig. Gelukkig hoef je geen kilometers af te leggen om daar iets aan te doen. Stap binnen bij Bakker Bart voor een internationaal geïnspireerde pauze. Neem een Deense krakeling bij de koffie, lunch in Italiaanse stijl met een warme panini of waan je in Parijs wanneer je je tanden zet in een verse croissant.

Bakker Bart ➡️

Lachende vrouwen in de deuropening

Kookatelier Lot

📍Varkensmarkt 16


Met een volle maag ben je klaar voor het volgende culinaire avontuur. Het is tijd om zelf aan het werk te gaan. Ga jij aan de slag met Spaanse tapas of leer je de fijne kneepjes van de Aziatische keuken? Na een workshop van Kookatelier Lot heb jij de vaardigheden om wanneer je wilt op reis te gaan, gewoon vanuit je eigen keuken.

Kookatelier Lot ➡️

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen