Wereldwinkel Culemborg

Culemborg

De Wereldwinkel Culemborg is gevestigd aan Het Jach 34, waar je van dinsdag tot zaterdag terecht kan voor unieke en eerlijke wereldproducten. De Wereldwinkel bestaat al sinds 1972 en is inspirerend, omdat ze Fairtrade producten biedt op het gebied van gift & livings, maar ook lekkernijen. Hierdoor kan je bij hen de leukste cadeaus vinden, gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. Je vindt onder andere sieraden, decoratie, tassen, sjaals, kaarsen, vazen, beeldjes, kaarten, boeken, speelgoed, wierook en een uitgebreid assortiment aan Tony’s Chocolonely.

Bij Wereldwinkel Culemborg kan je jezelf, maar ook iemand anders, zoals je geliefde, een familielid, vriend(in), buurman of -vrouw of personeel met een gerust gevoel verwennen. Er is altijd eerlijke handel, dus geen uitbuiting van mensen en verspilling van grondstoffen. Daarom is de Wereldwinkel ook niet winstgericht en werkt ze alleen met enthousiaste vrijwilligers, die jou graag helpen. Hierdoor werken ze aan een betere toekomst voor iedereen. Hergebruik en aandacht voor lokale producten is zeer belangrijk.

Als klant ondersteun jij dus deze duurzame initiatieven en acties. Wereldwinkel Culemborg is trots op haar werk en probeert haar assortiment steeds verder uit te breiden en aan te passen aan de wensen van de klant. Bijna alle producten die zij bieden zijn kleur- en kunstrijk. De frisse kleuren maken jouw woning een stuk kleurrijker. Geef je het als cadeau, dan is het een win-win situatie. Degene die het geproduceerd heeft krijgt een eerlijk loon en degene die jij wil verrassen krijgt een prachtig cadeau. Wil je jezelf of een ander verwennen? Kom dan eens gauw kijken bij Wereldwinkel Culemborg.

Wereldwinkel Culemborg

Adres

Het Jach 34 Culemborg


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

0345 514 550

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 10:00 – 17:00
woensdag 10:00 – 17:00
donderdag 10:00 – 17:00
vrijdag 10:00 – 17:00
zaterdag 10:00 – 17:00
zondag Gesloten