25 april 2023

3 redenen waarom de Vrijstad Culemborgpas het perfecte cadeau voor Moederdag is

Heb jij ook zo’n moeder die altijd voor je klaarstaat, een luisterend oor biedt en je door dik en dun steunt? Zondag 14 mei is Moederdag: het perfecte moment om je moeder te verwennen met een cadeautje. En de belangrijkste vrouw in jouw leven verdient natuurlijk een speciaal cadeau. Geef haar dit jaar daarom de Vrijstad Culemborgpas: de lokale cadeaukaart van Culemborg. Ben je bang dat ze een cadeaukaart saai of onpersoonlijk vindt? Niet deze cadeaukaart! De Vrijstad Culemborgpas is veelzijdig, sympathiek en uniek, net als jouw moeder.

Een veelzijdig geschenk voor je moeder

Misschien heb je wel een aantal ideetjes voor moederdagcadeaus. Dat ene boek waarvan je moeder laatst een recensie met je deelde, die tas in de etalage waar ze naar stond te staren of misschien haar lievelingsparfum die bijna op is. Maar wat je moeder écht wil, dat weet ze zelf het best. En dat is precies wat je haar geeft met de Vrijstad Culemborgpas: de vrijheid om zelf het perfecte cadeau uit te zoeken.

Met haar cadeaukaart kan je moeder kiezen uit oneindig veel leuke cadeaus van ondernemers in de buurt. Bijvoorbeeld unieke jam in meerdere smaken van Jammakerij Sjamaan als jouw moeder een echte fijnproever is. Creatieve moeders kunnen met hun Vrijstad Culemborgpas terecht bij Stoffenhuis Langhorst, de handwerkwinkel van Culemborg. En er zijn nog veel meer leuke winkels en horecagelegenheden om te ontdekken!

De meest sympathieke cadeaukaart

Moeders denken altijd aan anderen en zetten zichzelf vaak op de laatste plaats. Misschien moet je je moeder dus overtuigen om van haar cadeaukaart te genieten. Het beste argument is in dit geval dat ze met de Vrijstad Culemborgpas lokale ondernemers steunt. En daar zitten natuurlijk ook moeders tussen! Je moeder kan bijvoorbeeld shoppen bij Fashion Whouse, de kledingwinkel van moeder-dochterduo Moreen en Kelly. Zo worden twee moeders blij van één moederdagcadeau: een win-winsituatie!

Maak jouw cadeau voor Moederdag uniek

Als je de Vrijstad Culemborgpas online bestelt, kun je een mooie cadeauverpakking met een handgeschreven boodschap toevoegen. Zo maak je jouw moederdagcadeau nog persoonlijker. Of koop de cadeaukaart bij een van de verkooppunten en maak er daar meteen een uniek pakketje van. Met een beetje hulp van de lokale ondernemers maak jij jouw moeder deze Moederdag ongetwijfeld blij.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Sinterklaas kleurplaat

De gezelligste tijd van het jaar is hier! Om het Sinterklaas-feest nog leuker te maken, hebben wij een bijzondere kleurplaat gemaakt die je gratis kunt downloaden. En niet alleen Sinterklaas staat op deze kleurplaat, maar ook Culemborg komt erop voor. Herken jij het Culemborgse gebouw? Heb je zin in een creatieve middag in Sinterklaas-sfeer? Verzamel

handtassen

Internationale Dag van de Handtas

Spaghettidag, Kaaspizzadag, Internationale Eet een Appel Dag… Noem een onderwerp en het heeft waarschijnlijk een eigen dag. 10 oktober is de Dag van de Handtas, voor velen een onmisbaar voorwerp! Daarom vieren we deze dag met wat weetjes over de handtas en natuurlijk een paar shoptips. Waar koop je een nieuwe handtas met de Vrijstad

back to school kantoorartikelen

Back to school: ben je al voorbereid op het nieuwe schooljaar?

Back to school en terug naar werk. De zomervakantie zit er alweer op en we moeten met z’n allen aan de bak. Het zal vast even wennen zijn. Ga op tijd naar bed, want de wekker gaat een stuk vroeger dan je zou willen. Maak je lunch de avond van tevoren klaar, want de eerste