25 april 2023

3 redenen waarom de Vrijstad Culemborgpas het perfecte cadeau voor Moederdag is

Heb jij ook zo’n moeder die altijd voor je klaarstaat, een luisterend oor biedt en je door dik en dun steunt? Zondag 14 mei is Moederdag: het perfecte moment om je moeder te verwennen met een cadeautje. En de belangrijkste vrouw in jouw leven verdient natuurlijk een speciaal cadeau. Geef haar dit jaar daarom de Vrijstad Culemborgpas: de lokale cadeaukaart van Culemborg. Ben je bang dat ze een cadeaukaart saai of onpersoonlijk vindt? Niet deze cadeaukaart! De Vrijstad Culemborgpas is veelzijdig, sympathiek en uniek, net als jouw moeder.

Een veelzijdig geschenk voor je moeder

Misschien heb je wel een aantal ideetjes voor moederdagcadeaus. Dat ene boek waarvan je moeder laatst een recensie met je deelde, die tas in de etalage waar ze naar stond te staren of misschien haar lievelingsparfum die bijna op is. Maar wat je moeder écht wil, dat weet ze zelf het best. En dat is precies wat je haar geeft met de Vrijstad Culemborgpas: de vrijheid om zelf het perfecte cadeau uit te zoeken.

Met haar cadeaukaart kan je moeder kiezen uit oneindig veel leuke cadeaus van ondernemers in de buurt. Bijvoorbeeld unieke jam in meerdere smaken van Jammakerij Sjamaan als jouw moeder een echte fijnproever is. Creatieve moeders kunnen met hun Vrijstad Culemborgpas terecht bij Stoffenhuis Langhorst, de handwerkwinkel van Culemborg. En er zijn nog veel meer leuke winkels en horecagelegenheden om te ontdekken!

De meest sympathieke cadeaukaart

Moeders denken altijd aan anderen en zetten zichzelf vaak op de laatste plaats. Misschien moet je je moeder dus overtuigen om van haar cadeaukaart te genieten. Het beste argument is in dit geval dat ze met de Vrijstad Culemborgpas lokale ondernemers steunt. En daar zitten natuurlijk ook moeders tussen! Je moeder kan bijvoorbeeld shoppen bij Fashion Whouse, de kledingwinkel van moeder-dochterduo Moreen en Kelly. Zo worden twee moeders blij van één moederdagcadeau: een win-winsituatie!

Maak jouw cadeau voor Moederdag uniek

Als je de Vrijstad Culemborgpas online bestelt, kun je een mooie cadeauverpakking met een handgeschreven boodschap toevoegen. Zo maak je jouw moederdagcadeau nog persoonlijker. Of koop de cadeaukaart bij een van de verkooppunten en maak er daar meteen een uniek pakketje van. Met een beetje hulp van de lokale ondernemers maak jij jouw moeder deze Moederdag ongetwijfeld blij.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Pasen 2023: culturele uitjes in Culemborg

Pasen 2023 staat voor de deur. Heb jij al besloten hoe je Pasen dit jaar gaat vieren? Het fijne van zo’n lang weekend is dat je genoeg tijd hebt voor een leuk uitje. En dat komt mooi uit, want er valt genoeg te beleven in Culemborg tijdens Pasen 2023. We geven je drie tips voor