28 maart 2023

Pasen 2023: culturele uitjes in Culemborg

Pasen 2023 staat voor de deur. Heb jij al besloten hoe je Pasen dit jaar gaat vieren? Het fijne van zo’n lang weekend is dat je genoeg tijd hebt voor een leuk uitje. En dat komt mooi uit, want er valt genoeg te beleven in Culemborg tijdens Pasen 2023. We geven je drie tips voor culturele uitjes.

Passieconcert De Fransche School

Stadstheater de Fransche School trapt het paasweekend op Goede Vrijdag af met een Passieconcert van Projectkoor CaVa Rivierenland. De nummers die worden uitgevoerd, sluiten qua thema aan bij de paastijd, zoals tegenslagen overwinnen en geloof hebben in jezelf. Maar in plaats van de standaard klassieke muziek brengt het koor een combinatie van pop- en musicalliedjes ten gehore. Dat maakt het Passieconcert leuk voor een breder publiek.

Lees meer over het Passieconcert en bestel je kaarten >

Interactieve muziekavond in de Gelderlandfabriek

Op zaterdag 8 april heeft de Gelderlandfabriek een gezellige muzikale avond voor je in petto. Muziekvereniging Concordia betreedt het podium van dit historische pand onder begeleiding van presentator Martijn van Trooyen. Als toeschouwer heb je ook een rol in dit galaconcert. Terwijl je luistert naar muziekstukken uit verschillende categorieën, kun je via een app op je telefoon stemmen voor je favoriete nummer. Aan het einde van de avond wordt het muziekstuk van het jaar 2023 bekendgemaakt.

Lees meer over het Galaconcert van Concordia en bestel je kaarten >

Pasen 2023 met Kindertheater Knettergek

Op zoek naar een cultureel uitje voor de kids tijdens Pasen 2023? Op zaterdagmiddag 8 april treedt christelijk Kindertheater Knettergek met Amazing Kids op in de Grote of Barbarakerk. Hun voorstelling ‘Land in zicht’ is een afwisselende show met zang, dans, goocheltrucs en zelfs een handpop. De theatervoorstelling is speciaal bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, maar ouders zijn ook van harte welkom. Kaartjes zijn gratis, maar je moet wel een plekje reserveren.

Bestel hier je gratis kaarten voor Kindertheater Knettergek en Amazing Kids >

Pasen 2023 paashaas op picknickkleed

We hopen dat er een leuk uitje voor je tussen zit. Vrolijk Pasen namens de Vrijstad Culemborgpas!

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

Moederdag moeder en dochter

3 redenen waarom de Vrijstad Culemborgpas het perfecte cadeau voor Moederdag is

Heb jij ook zo’n moeder die altijd voor je klaarstaat, een luisterend oor biedt en je door dik en dun steunt? Zondag 14 mei is Moederdag: het perfecte moment om je moeder te verwennen met een cadeautje. En de belangrijkste vrouw in jouw leven verdient natuurlijk een speciaal cadeau. Geef haar dit jaar daarom de