31 mei 2023

5 tips voor Vaderdag

Heb jij al een cadeau om je vader, schoonvader, stiefvader, grootvader of andere soort vader mee te verrassen op Vaderdag? De dag waarop we vaders in het zonnetje zetten, valt dit jaar op 18 juni en voor je het weet, is het alweer zover. Wij helpen je graag met tips en inspiratie voor het perfecte vaderdagcadeau.

Plan een fietstocht

Houden je vader en jij allebei van actieve uitjes? Pomp dan de banden op en maak een leuke fietstocht. Culemborg is een ideale uitvalsbasis voor afwisselende fietstochten. Ontdek de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie langs de Lek of fiets langs de fruitboomgaarden van de Betuwse dorpen. Geen fiets? Bij Grauwelman Tweewielers kun je stadsfietsen en e-bikes huren. Wel even reserveren op de website!

Goed geklede vader

Ook leuk om te geven: een mooi kledingstuk. Daar heeft je vader nog veel vaker plezier van. Bij Culemborgse Mannen slaag je altijd. De herenmodezaak heeft kwaliteitskleding voor mannen van alle leeftijden. Met het zomerseizoen voor de deur kan je vader vast nog wel een nieuw T-shirt, een korte broek of een stoere pet gebruiken. Bovendien staat eigenaar Raijmond Rison voor je klaar met advies.

Sieraad voor Vaderdag

De juwelier heeft ook prachtige vaderdagcadeaus die lang meegaan. Een vaak gegeven cadeau op Vaderdag is een horloge, maar je kunt ook gaan voor een stoere armband, een stalen ring of chique manchetknopen. Kies zelf uit de ruime collectie van Bouman Juwelen of laat je adviseren. De cadeauverpakkingen bij deze juwelier zijn net zo mooi als de sieraden zelf!

Verrassing voor de grillmeester

Is jouw vader dé barbecue-expert van de familie? Veel vaders houden van barbecueën en dat snappen we wel. De geur, de zon, een verkoelend drankje erbij en natuurlijk de gezelligheid. Samen in de tuin genieten van gegrilde gerechten geeft dat ultieme zomergevoel. Bestel een barbecuepakket bij Keurslagerij Burggraaf en verras jouw vader. Dan hoef je alleen nog te bepalen wie de barbecuetang vasthoudt. Kijkt je vader voor één keer ontspannen toe terwijl jij de barbecue bedient of staat hij toch liever zelf achter de grill?

Laat je vader zelf kiezen

Zit het perfecte cadeau voor je vader er toch niet tussen? Geef je vader dan de mogelijkheid om zelf zijn cadeautje uit te zoeken. Met de Vrijstad Culemborgpas kan hij uit eten, winkelen of iets anders leuks doen: allemaal lekker in de buurt. Koop de cadeaukaart online of bij een van de verkooppunten in Culemborg.

Deel dit artikel op:

Gerelateerde artikelen

back to school kantoorartikelen

Back to school: ben je al voorbereid op het nieuwe schooljaar?

Back to school en terug naar werk. De zomervakantie zit er alweer op en we moeten met z’n allen aan de bak. Het zal vast even wennen zijn. Ga op tijd naar bed, want de wekker gaat een stuk vroeger dan je zou willen. Maak je lunch de avond van tevoren klaar, want de eerste

Vakantiechecklist: goed voorbereid op reis

Na maanden wachten is het eindelijk zover: zomervakantie! Zon, zee, strand… maar eerst je koffer inpakken. Alleen al bij het idee van op vakantie gaan, krijg je een geluksgevoel. Maar inpakken is voor veel vakantiegangers toch een stressmoment. Wat moet er mee, past het allemaal wel in de koffer, ben ik echt niets vergeten? Daarom

Moederdag moeder en dochter

3 redenen waarom de Vrijstad Culemborgpas het perfecte cadeau voor Moederdag is

Heb jij ook zo’n moeder die altijd voor je klaarstaat, een luisterend oor biedt en je door dik en dun steunt? Zondag 14 mei is Moederdag: het perfecte moment om je moeder te verwennen met een cadeautje. En de belangrijkste vrouw in jouw leven verdient natuurlijk een speciaal cadeau. Geef haar dit jaar daarom de