Zas & Fratsen Culemborg

Culemborg

Bij lunchcafé Zas & Fratsen in Culemborg kan je van dinsdag tot zaterdag terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met huisgemaakt gebak, een lekkere lunch, ijsje, High Tea of borrel. Je kan zowel ter plaatse eten als afhalen. Het menu kan ook aangepast worden aan eventuele wensen, zoals gluten- en/of lactosevrij. Het enthousiaste team bij Zas & Fratsen werkt met plezier en helpt haar klanten graag. Ze maken tijd voor een praatje en zorgen dat er voldoende aandacht is voor jou.

Wil je liever met rust gelaten worden, dan is dat ook geen probleem. Of je nu in je eentje of met vrienden, familie, collega’s of iemand anders bent, je bent altijd welkom. Het lunchcafé streeft ernaar om verantwoord en duurzaam met het milieu om te gaan. Daarom gebruiken ze zoveel mogelijk producten uit de regio, biologische producten of met een keurmerk. Vaak weten ze ook al als jij binnenkomt als klant, wat je drinkt. Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer, met een mix van ouderwets, vakantiegevoel en bruisende bubbels.

Bij Zas en Fratsen kan je zelfs langskomen voor een (bedrijfs-)catering, hierbij is een gratis proeflevering vooraf mogelijk. Bij de lunch kan je kiezen uit een vers belegd broodje, wrap, frisse salade of huisgemaakte soep. Het gezelschap mag zo groot zijn als je maar wilt. De gerechten hebben heerlijke smaken en zijn gemaakt van eerlijke ingrediënten. De koks doen hun uiterste best voor jou om ervoor te zorgen dat je tevreden bent. Bovendien is de lunch de belangrijkste maaltijd van de dag. Wil je ook eens komen proeven? Neem dan eens een kijkje bij Zas & Fratsen!

Zas & Fratsen Culemborg

Adres

Tollenstraat 5 Culemborg


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

0345 786278

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 10:30 – 17:00
woensdag 10:30 – 17:00
donderdag 10:30 – 17:00
vrijdag 10:30 – 17:00
zaterdag 10:30 – 17:00
zondag Gesloten