Het kasteeltje Culemborg

Culemborg

Het Kasteeltje Culemborg is een gezellig restaurant dat gevestigd is in het centrum aan een prachtig plein in de oude binnenstad. De eigenaren van deze brasserie zijn echte Bourgondiërs en zijn zeer gastvrij. In het restaurant zijn heerlijke, culinaire gerechten te vinden. Je kan langskomen voor een gezellige lunch, borrel, diner of drankje samen met jouw gezin, familie, vrienden, kennissen, collega’s of iemand anders. Je bent altijd van harte welkom.

Het Kasteeltje is de hele week geopend, behalve op maandag. De keuken bestaat uit een mix van het verleden en huidige trends. Ze is uniek vanwege haar smaakvolle, seizoensgebonden, verrassende en vegavriendelijke gerechten van hoge kwaliteit en gemaakt van verse ingrediënten. Kan je vaak moeilijk kiezen uit een menu? Bij Het Kasteeltje Culemborg kies je voor twee halve gerechtjes, die samen de lunch of diner vormen. Hierdoor kan je meer van de kaart proeven. Het menu wordt om de twee maanden veranderd, passend bij het seizoen.

Bovendien kan je kiezen voor een carte blanche (3-gangen) menu, waarbij de chef jou verrast met 6 halve gerechtjes. Met eventuele dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden. Daarnaast kan je bij Het Kasteeltje voor een lekker kopje koffie of thee met ambachtelijk gebak of borrelhapjes terecht. Met speciale dieetwensen wordt rekening gehouden. Er is ook een 3-gangenmenu voor kinderen. Hierdoor is het restaurant voor iedereen geschikt. Kom jij ook heerlijke gerechten proeven bij Het Kasteeltje Culemborg?

Het kasteeltje Culemborg

Adres


4101 BX Culemborg


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

0345-549339

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op